Welkom bij de WVG-fanfare

De WVG-fanfare is een komisch orkest dat erg leuk is voor straattheaterfestivals, braderieën, feesten en partijen.

De WVG-fanfare heeft drie verschillende formules die afzonderlijk dan wel na elkaar kunnen verschijnen. Dit zijn de 'WVG-fanfare on wheels', de 'WVG-fanfare goes taptoe' en de 'WVG-fanfare behind bars'. WVG-fanfareAlle drie acts zijn bekend geworden door hun markante verschijning op feesten, festivals en braderieën. Het brengt na een chaotische aanloop een mini-concert dat het publiek niet meer laat bijkomen van het lachen.

Naast de vele markten en straattheaterfestivals, was de WVG-Fanfare één van de opvallendse verschijningen tijdens het Zwarte Cross Festival, Europa's grootste motorcross/muziek/theater-spektakel dat jaarlijks meer dan 150.000 bezoekers trekt. De WVG-fanfare heeft inmiddels al drie keer op het festivalterein mogen optreden (2001 - 2003 - 2010).

De leden van de WVG-fanfare zijn trots dat zij ook in het buitenland bekend staan. Zo waren zij onder andere te zien in België, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk.

Dit orkest is zeer geschikt voor openluchtevenementen, feesten of openingen. Het speelt smartlappen en schlagers, maakt uitstapjes naar Zuid-Amerika, maar is ook de oude klassiekers van net na de oorlog niet vergeten! De WVG-fanfare is geschikt voor op straat (festivals, braderieën), in de kroeg of tijdens feesten.

De leden van het orkest beschouwen optredens op geheel verzorgde cruises als een prettige bijkomstigheid van het zware werk.

Wilt u meer informatie, stuur dan een mailtje naar: info@wvg-fanfare.nl

WVG-fanfare goes taptoe