WVG-fanfare on wheels...

Dit unieke gezelschap wordt door krukken en de liefde voor muziek op de been gehouden. Leden van dit orkest speelden jaren aan de top, maar de roem laat zo z'n sporen achter…….

Dit krakkemikkige orkest is een markante verschijning op feesten, festivals of braderieën. Het brengt na een chaotische aanloop een mini-concert dat het publiek niet meer laat bijkomen van het lachen. De 'WVG-Fanfare on wheels' bestaat uit blinde, dove, manke en prettig gestoorde muzikanten met een 'beperking' en deze ingediënten staan garant voor een uitermate humoristische voorstelling; geschikt voor jong en oud.

De fanfare is geschikt voor op straat (festivals, braderieën), in de kroeg of tijdens feesten, als er maar een aangepast toilet is.

Bekijk de foto's van de 'WVG-fanfare on wheels' in de slideshow hieronder. Mocht u foto's willen gebruiken voor publicatie, mail ons dan: info@wvgfanfare.nl